söndag 27 september 2009

Tandemsulky ooh Skogens Dag på Peabtravet

Ett seminarium "Skogens Dag" föregick tävlingarna i onsdags på Peabtravet. Sponsorerna med gäster fick därefter chansen till guidad visning på stallbacken och tips från våra travtränare. Info och tips lämnades ut och förhoppningsvis blev det ett och annat rätt! Därefter var det dags att göra entré på restaurangen och följa kvällens tävlingar.
Här förbereder Sandra för defilering till ett av loppen i tandemsulkyn tillsammans med en av sponsorgästerna Glenn Norberg. Hästen är Priscilla Ås.

Glenn ser till att hjälmen sitter säkert!

Sandra och Glenn redo till start och ut på travovalen!Skogens Dag-utmaningen innebar att sponsorföretagen Billerud, Bodens kommun, Hushållningssällskapet, LRF och Länsförsäkringar tilldelades var sin häst i lopp 5. Det företag vars "egen häst" blev bäst placerad erhöll ett hederspris.
Bodens kommun här representerad av Erik Svensson, blev den lycklige vinnaren och erhåller priset av mig, kvällens värd och representant för Peabtravet.
Tack för en trevlig kväll och välkommen tillbaka säger jag till alla trevliga gäster som jag fick vara med och träffa!

2 kommentarer:

  1. Godmorgon.
    Säger grattis till segern. Det var skönt det blev en seger.

    Faxen är en kanonhäst alltså. Man kan inte udvika att hysa en viss beundran för denna vackra kallblodshäst. Bor ju i ett stort travdistrikt här så det finns några hästar här som gör gott ifrån sig på banan.

    Vi har en kallblodshäst här som heter Dalar.
    Vet inte om du hört om honom. Han är en kanonhäst på många vis. Framgångsrik i travet. En allsidig travhäst ska jag säga. För vi hade en klubb här som hette FDAT. Föreningen den allsidige travaren. Där ordnade vi terrängritter, terrängkjörning. Tävlingar i dressyr, hoppning och presitionskörning. Där deltog de aktivt med Dalar och många andra travare.
    Det var en kul tid. Men så blev det bråk i klubben och allt rann ut i sanden... Det är så typiskt.
    kramen Synne.

    SvaraRadera
  2. Hej Carin.
    Hur gick det med starten?
    Hoppas det gick kanonbra. Det är spännande efter en lång tids bortavaro från banan.
    Har aldrig sätt Torg själv, bara på bild. Vet ju att han var skimmel precis som min häst var. Undrar om det finns några Torg-hästar kvar i livet?
    Vart kan man finna ut det tror du?
    Jag tycker orlovtravaren är en spännande ras.

    Jag ska försöka komma upp i sadeln igen. Det blir tyvärr på ridskola nu då, men det är bättre än inget hehe...
    Ha en fin fredag nu.
    Kramen Synne.

    SvaraRadera