torsdag 9 april 2009

Vilda spermier


Läste i en blogg av "Italien-moster från Dalarna" som jobbar som hästbarnmorska på ett stuteri att hon hade fått ta sig en titt på Varennes spermier. Ni må tro att de var vilda vilket lär bero på att de är av toppkvalité! Fertiliteten lär bli sämre pga inavel.....Ja, det är alltid kul att läsa andras bloggar. Har två bloggkompisar i Italien där vi har häst som gemensam nämnare. Mycket intressant. Tänk vad fantastiskt nätet är. Man surfar runt och läser och får en aha-upplevelser och ibland har man själv fått någon kommentar i sin blogg från "nya" bekanta. Man blir en erfarenhet rikare av detta liv samtidigt som det gör gott för hjärnkontoret och själen. Livsringen blir större och större eller säg nätet får fler och fler maskor som blir tätare och tätare.

Ja, tänk om man fick betäcka sitt sto med Varenne, vilken vild påskfest!!!
Bilden på fölungen är från http://lurigopalia.blogspot.com/

5 kommentarer:

 1. Nä det gör inget du länkat det är bara roligt någon gillar det man skriver..Jag håller med dig internet är fantastiskt och man får chansen lära känna personer via bloggen man inte hadde mött annars. Glad påsk på dig. själv blir det nog några timmar till i stallet det rammlar ut fölungar just nu..

  SvaraRadera
 2. ps fölungen på bilden är efter Toss out som också är pappa till förra årets elitloppsvinnare Exploit calf. Mamman heter Fair lady..

  SvaraRadera
 3. Hej Italien!
  Tack snälla du för dina kommentarer. Va kul att få veta stammen. Det fölet måste jag följa!
  Lycka till med alla födslar, vilka påskpresenter!
  Ha det!
  Carin

  SvaraRadera
 4. Hihi det kan jag tänka mig att det är fart på Varennes spermier! Har varit i Eskilstuna på travet några gånger och det är en bana som håller hög klass tycker jag. Var på en av Stefans tjejkvällar oxå oh det var jätteskoj, full fart hela kvällen. Önskar dig en Glad Påsk!
  Kram M

  SvaraRadera
 5. Ja, Varenne han kan han! Hoppas du får en bra annandag påsk!
  Mondiale

  SvaraRadera