lördag 25 april 2009

Heja Boden

Grattis till alla Peabtravets framgångar!
Det var en trevlig fredagkväll med Damklubbens arrangemang i fokus med bra tävlingar och trevliga människor! Dessutom fick vi 2 segrar till Boden; Born to Dance och Brutus Sund.
På lördag fortsatte framgångarna och inom V75 blev det 3 fullträffar i form av Quantum Classic, Victoria Sisu och Martin L Sisu. Helt fantastiskt! Utanför streckspelet kunde Boden också glädjas åt Wessel Egden och All Treasure som "våra vinnare". Nu nämner jag bara vinnarna men det var många andra som platsade och fick pengar som inte behöver skämmas för sig! Fortsättning följer! Lilla Emma Nips, på bilden nedan, fixade en 3:e plats och 25.000 kr till husse!
Tack Umåker för en trevlig helg!

3 kommentarer:

  1. Hej det är bara roligt att du länkar till mig. Jag följer allt vad som händer i svenskt trav via nätet. Och jag är lite extra intreserad när det är sund hästar. Vi hadde ju deras hingst här Sugarcane hanover och jag hadde hand om honom, då lärde jag känna Bengt på Eriksund. Trevligt folk som verkligen bryr sig om hästarna.Jag undrar som du när storvinsten kommer fast jag spelar ytterst sällan, chansen är nog lika stor att hitta pengarna i något dike som att vinna stort..kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tittat in hos lilla mig! Vi har ett travbolag på jobbet, så vi spelade V75 i lördags....tyvärr gick det inget bra ;-( Mina kunskaper om trav och hästar är plus-minus-noll så jag är tacksam att det finns travexperter på jobbet och jag endast behöver bry mig om att pynta in insatsen med jämna mellanrum. Vi väntar alla på den stora vinsten!!! Hihi!

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Jag har bara glömt att tala om vilken kamera jag fotar med. Det är en Canon EOS 400D och till det har jag ett makroobjektiv för att kunna fota närbilder!

    SvaraRadera