tisdag 5 mars 2013

Idag är det en söndag som de flesta söndagar, lazy...men härlig sport på fjernsyn, som norrmännen säger, de där personerna som dominerar skidsporten. De är i vägen när vi kommer MEN de är rätt bra i alla fall. Min första stora kärlek var norrman....


  • Tur i spel eller tur i kärlek - jag vill ha tur i båda! De som åker Vasaloppet o 5 milen idag de vill ha tur med vallningen. Vi kämpar på olika sätt! 
  • Vill Ni se bilder från vår travgala kan Ni titta in på travets hemsida.
  • Årets Arbetsmyra på Peabtravet blev vår energiske, duktige och alltid småleende banmästare Mats. Han förärade Damklubben med denna fina karikatyr. Duktiga Ulf Abrahamsson hade målat den åt oss. Ni ser delar av tavlan här. 
  • Årets Gentlemannakusk blev bästa Lars Marklund, en av våra proffskuskar som hade minst böter i Boden under 2012. Alltid glad och trevlig, som kör som en gentleman... - ja han fick vår silverpiska. Ett litet konstigt val av pris kan tyckas men pisken ska hänga på väggen....Duktiga Titti Sandberg, Umåkers damklubb hade utformat silverplåten för hand åt oss som pryder den röda pisken. Mycket fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar