fredag 5 oktober 2012

Oj så längesedan....

Av olika orsaker så har jag inte varit in på min trottingladyblogg på ett tag. Livet består av många skeden. Livet är som en EKG-kurva med toppar och dalar.
Har varit på styrelseutbildning på Wången för ett tag sedan under hösten, gjort en tentamen med över 100 frågor på tid och fick hem ett certifikat att jag var godkänd. Kändes härligt! Lite kluriga frågor. Det är inte bara att sitta med i en styrelse. Har ju under mina levnadsår varit både sekr, kassör och ordf i många styrelser. Allt från bostadsrättsföreningar till ideella föreningar och undervisat på gymnasiet om praktiska frågor kring hur ett medlems- styrelse- och årsmötemöte går till och all dokumentation kring detta. Men denna utbildning handlade om att fördjupa kunskaperna i föreningsstyrning och styrelsearbete vad gäller utveckling, konkurrenskraft och tillväxt. Ja, oj, oj, oj inte lätt alla gånger.
Det skall i alla fall bli väldigt intressant att följa travsportens utveckling och Peabtravets konstellation med Skelleftetravet. Här ligger mycket arbete och förståelse för varandra. Känns verkligen spännande och förbrödrande/systrande......ja vi är två Q i vår styrelse......Här ligger Peabtravet i framkant!

Fotade av  en av mina älsklingstavlor som följt mig i alla skeden. Far som ung med sin häst  Ramonita. Hon är med på alla 4 bilderna. Skall ta en bättre bild någon annan dag när ljuset inte sover och förklara de olika korten.
Det makabra just nu är att jag bara äger några manstrån i Magic Tillly. Längtar efter att få vara med och engagera mig i en hel häst men tar det lugnt ett tag......Hänger ju med i allt vad trav heter i alla fall. Är man dotter till en hästhandlare så är man. Ja, den där boken jag har tänkt skriva - kanske det är dags nu! Nu när jag har min perfekta skrivarlya och äger tiden själv! Kram på Er alla!