måndag 26 mars 2012

Lukt av selkammare....

Ibland får jag en enorm längtan efter lukten av alla dessa hästgrejor.....när jag numera inte är så nära dem som jag tidigare varit. Ränderna går aldrig ur. Tänk när man körde häst och fick munnen full av hästhår, ja det var tider det. Idag skulle jag nog inte kunna sela en häst men däremot sela av......Men det skulle väl gå att lära om eller??????
 Det är kanske inte så många som vet att jag kört travlopp men det har jag och min bästa placering var en 2:a plats och silverbucklan finns i min bokhylla. Oj, oj, oj. Det är sant, jag drömmer inte och jag har inte blivit dement! Vi kanske syns på travet på torsdag, då ska jag gå in i en selkammare och lukta på både häst och sele!

onsdag 14 mars 2012

Rixhästen

Imorgon ska vi få träffa henne. Ja, även hon Ni ser på bilden till vänster men den jag vill se är Magiska  Tilly. Hon kommer att dansa in framför oss som en virvelvind och tjusa oss alla.
Magic Tilly, ni hör vilket namn.... Titta in på hennes hemsida så får Ni kolla in bruden. Undra vilket strå i manen som jag äger.
Det lär vara många delägare som anmält att de ska komma till banan för en titt.  Ska bli kul! Vi kanske syns!

onsdag 7 mars 2012

Peabtravet - Damklubbens årsmötet

Vi träffs på Gustafs loge må den 12 mars kl 18.30. Efter årsmötet blir det räkfrossa!
Vi pratar om Medlemsaktiviteter? Publikaktiviteter? Stallbacksaktiviteter?
Naturligtvis har vi vårt lotteri och nya medlemmar är alltid också välkomna!
Anmäl till mig Carin om Du kommer! carin.hallberg@telia.com
Hoppas vi ses!

lördag 3 mars 2012

Emma Nips

Ja, så nära att vinna, ca 5 cm eller nos! Hur bra som helst! Sedan var ju Beauty Princess också godkänd. Dessutom är de ju stallkompisar när Emma är hemma i Boden. Såg inte Beautys resa men rädd att hon blev lite störd på vägen men hon blev 4:a . Heja Peabtravet och våra amatörer denna gång! Men nu är ju Emilia i träning hos Åke med den gröna dressen.....Så inte vet jag om det är Helmer eller Åke som har tränat bäst.....
Ha en bra fortsättning på helgen i alla fall vart Ni än befinner Er!