tisdag 30 mars 2010

Välkommen till Peabtravet på annandagen!!!!


Önskar alla som tittar in till mig en härlig påsk både på hästryggen, i sulkyn och överallt annars!
Damklubben på Peabtravet delar ut påskägg till segrande kuskar på annandag påsk! Kanske du är en av dem...nej knappast att några kuskar läser min blogg - tid till sådant trams finns säkert inte!
Vi hoppas i allafall på bra tävlingar på annandagen och kanske att vi syns om ni inte har tagit en tur till Blåkulla! Jag far dit en sväng men kommer tillbaka till travet!

onsdag 24 mars 2010

Min enda häst.... ♥ ♥ ♥

Just nu är jag "hästlös". Vet inte om det är befriande eller bara otäckt tomt?!
Tycker att en bild av gunghästen som både min far, jag och mina barn lekt med får gestalta tomheten. Nu verkar den fjärde generationen gilla läget!
Den är lite luggsliten men jag har en ny man som ligger och väntar på att bli friserad som jag fått av Kerstin. Det finns stigbyglar och sadel också men jag tycker att det är rätt fint att rida barbacka på den....
Den lilla hästen bredvis är också rester från min barndom....vilka antikvärden....
Det vore kanske på tiden med en konsortiehäst; en tjejhäst?????♥ ♥

måndag 15 mars 2010

Kallblodsträff - Vitsand Piteå

Jag blir så glad när jag ser framtidstron och dessa bilder på unghästarna som var ut och tränade på Vitsand i helgen. Härligt att se att de är så många Q i tömmarna! Tänk va´ bra med denna bana som ett komplement till Boden. När vi i Boden sade ja till Vitsandstravet var det faktiskt en del som inte tyckte att vi skulle vara med på vår satsning till banan. Jag sa; tänk om vi bara hade en fotbollsplan i hela regionen. Ja, det är andra tider nu, positiva tider! Önskar nu även att det tränas häst i kalixtrakten och på deras travbana! Viktigt att vi avlar fram, tränar och startar så att vi kan behålla de förhöjda prissummorna och utökade tävlingsdagar på Peabtravet. På bilden ser vi Färsta Elliott - Ingela Eriksson. Bilden är från Vitsandstravets hemsida.

torsdag 11 mars 2010

Gamla tider...


Fick ett morgongarv av "mina egna ord" när jag gick in på Kerstins hemsida och läste - hon återberättar en liten händelse som några av oss varit med om på väg till Dam SM final på Sundbyholm i en hästbuss för många, många år sedan..... Titta gärna in till Kerstins sida; ett gott skratt förlänger livet. Hon är otroligt härlig men man ska kanske hålla tungan rätt i mun när man träffar henne;-))

fredag 5 mars 2010

Peabtravets damklubb




Årsmöte på tis den 9 mars kl 19.00 på Gustafs loge, travet.
Vi är "årsmötesformella" och sedan trivs vi med räkfrossa och glada miner!
Om du kommer, meddela mig senast lördag 5 mars så vi vet hur mkt räkor vi ska inhandla!
Vi planerar travåret tillsammans! Kanske du har någon bra idé som vi kan förverkliga! Hoppas att vi syns!!!!!