lördag 25 juli 2009

Budkavlen - Paketöppning

Vår ordf Anna-Carin överlämnar budkavlehästen till Bergsåker och Ingrid! Nu laddar vi för nästa års SM och Bergsåker! Ska bli kul som alltid att komma till Norrlandsmetropolen!
Efter vårt SM så har vi haft en rolig sak kvar - paketöppning av alla våra gåvor från klubbarna som gästade oss! Tusen, tusen tack än en gång! Det har blivit tradition att vi överlämnar någon gåva till värdklubben, ett trevligt inslag som sedan ger oss positiva minnen!

Vi samlades hos Lis-Marie i en by utanför Boden där hon bjöd oss på middag. Sedan paketöppning och avslut i Älvens Hus i Niemisel med tårtkalas. En mycket trevlig utflykt!

Våra SM-gäster hade säkert gilla detta då vi under paketöppningen hade en nyfiken ren som ville vara med! Något för alla sörlänningar som letade ren uppe hos oss!
Skall lägga in lite fler bilder någon annan dag!

lördag 11 juli 2009

Grattis Petra!

Petra Edqvist vinner SM-finalen för fjärde gången! Helt otroligt vilken körtjej! !
Petra styrde M.T Calvados på ett perfekt sätt! Hederspriser i massor, lagerkrans till hästen och blomkrans runt hjälmen till Petra! Jättekul för tränare och ägare Jouko Pärssinen!
Vår grand old lady Birgitta från TSD:s styrelse omfamnar och överlämnar det specialdesignade silversmycket
Nationalsången sjunges av Emma Westbrandt! Vårt kommunalråd Olle Lindström ler i kapp med Petra och uppskattade arrangemanget!

Tidigare under kvällen inväntar SM-finalisterna sin plats på podiet för intervju och chanser och erhåller en minnesgåva av oss!
Här är det proffset Camilla Jonasson, Halmstad som grillas av vår egen David!
Mer än 100 damer i alla åldrar var på plats från Sveriges travbanors damklubbar! Riksmöte, trav, utflykt och fest har vi hunnit med! Tänk vad mycket kvinnlig sisu som finns att ta vara på! Fler bilder följer!!!!!
Ett är säkert Peabtravet och hela arrangemanget var en minnesvärd händelse för alla våra gäster!

onsdag 8 juli 2009

Kvällen före...

Ja, så har vi jobbat klart kan tyckas inför vårt SM. Alla har dragit sitt strå till stacken och det känns bra. Har träffat en jättetrevlig körtjej som är SM-finalist från Halmstad idag! Några från Solvallas damklubb anlände imorse. Även kul att träffa dem. Att det är kul med alla nya kontakter inom travet. Imorgon kör vi upp till start! Inatt kommer många hästtrpt. Körtjejer och delegater från klubbarna invaderar Boden imorgon. Jättekul, nu håller jag bara andan för att vi ska slippa regnet!
Har varit en tur till Western Farm för att kolla läget inför en av våra aktiviteter. Vilken härlig stämning det var där! Verkligen värt ett besök för alla!

fredag 3 juli 2009

Grattis!

Idag på lyckseletravet hände något helt otroligt roligt! Tinn Elding och Lars Unström vann sitt livs lopp! 20 år sedan sist, sa Lars i intervjun! Jättekul och stort grattis från mig och många fler!
---
Några i styrelsen har idag jobbat med förberedelser inför den 9 juli! Vi satt i solen och hade det trevligt samtidigt som vi jobbade.......Vår "fixare" från resebyrån småler inför vad som komma skall eller ler hon för att hon har en häftig kepa.....
Vår budkavle som skall gå vidare till nästa klubb vid vårt Riksmöte står beredd att flytta. Nu har hästen varit Boden trogen i ett år. Den kom från Åmål och upprinnelsen till budkavlehästen var Rättviks damklubb, Siljanstravet! En mycket omtyckt tradition! Tack!

Vår klubbordf serverar kaffe och försöker komma undan solen med kepan på!